Aytekin ÇELENK - Okul Müdürü

Okul Müdürü Aytekin ÇELENK 1971 doğumludur. İlk ve ortaokulu Gölköy İlçesi Damarlı Köyünde bitirmiş olup, liseyi Ordu Ticaret lisesinde okumuştur. Yüksek öğrenimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği ve 2023 yılında Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih bölümünde Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır. 1999 yılında Gölköy Karahasan Karaağaç İlköğretim Okulunda mesleğe Sınıf Öğretmeni olarak başlamıştır. Aynı okulda 2001 yılında Müdür Yetkili öğretmen olarak görev yapmış olup, 2002 yılında Damarlı İlkokuluna Müdür Yetkili öğretmen olarak atanmıştır. 2006 yılında Damarlı Şehit Necip Karameşe İlköğretim Okuluna atanmış olup, aynı okulda 3 yıl müdür yardımcılığı yapmıştır. 2009 yılında aynı okula müdür olarak atanmıştır. 2014 yılında Ordu ili Altınordu ilçesi Vakıfbank İlkokulu-Ortaokuluna müdür olarak atanmıştır. 2023 yılında Altınordu Şehit Zeki İnan İlkokulu-Karşıyaka Ortaokuluna müdür olarak atanmış olup halen bu görevi yapmaktadır. Okul Müdürü Aytekin ÇELENK evli ve 2 çocuk babasıdır.

(452) 234 8034 Eposta