Karşıyaka Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği eğitim ortamını sağlamak ve bugünün incilerini yarının birincileri yapmak.

Misyon: Öğrencilerimizi; araştıran, sorgulayan, paylaşan ve bilgiye ulaşabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ülkesinin ve dünyanın sorunlarını gören ve buna çözüm üretebilen, yetenekleri doğrultusunda hayata ve orta öğretime hazırlanan, Türkçe’yi etkin ve doğru konuşan, yazan ve anlayan, vatanını ve milletini seven, demokratik toplumun gereği olarak hukuk kurallarını benimsemiş, insan haklarına saygılı, öz kültürünü yaşam tarzı haline getiren bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre; 4 Fen Lisesi, 33 Proje Temelli Liseler , 27 Anadolu Lisesi, 3 İmam Hatip Lisesi, 41 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci yerleştirilmiştir. 27 Öğrenci PYBS (Bursluluk) kazanarak okulumuzda burslu okumaktadır.

Saatler: ORTAOKUL Başlama 07:30 Bitiş 13:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning

WEB - https://ordukarsiyakaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mah. 961.Sok No24 Altınordu/ORDU

Öğretim Şekli :İkili ( Sabahçı(Ortaokul) - Öğlenci(İlkokul) )

Yerleşim Yeri - Karşıyaka Mahallesi 961.Sokak No:24 Altınordu/ORDU

Adres - Karşıyaka Mah. 961.Sok No24 Altınordu/ORDU