Mektup Yarışmasında Birinci Olan Öğrencimiz Ödülünü Aldı

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılında 2023'ten 1923'e" konulu öğrenciler arası mektup yazma yarışmasında öğrencimiz Irmak Çelebi Birinci oldu.

24.05.2023 188

Yarışmanın ödül töreni Altınordu Kaymakamlığı makamında 23 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'in de katılımıyla gerçekleşen törende yarışmaya katılan ve derece elde eden öğrencileri tebrik eden Kaymakamımız, öğrencilerimizle çalışmaları hakkında bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine hediyelerini takdim etti ve günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından tören sona erdi.

Yarışmada Birincilik Ödülü alan öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

24-05-202324-05-2023