Herkes İçin Kod Haftası Etkinliğimiz Başlıyor

Kodlama haftası etkinlikleri, 2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir. 50’den fazla ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı; kodlama ve programlamaya dair farkındalığın artırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır.

Kodlamayı öğrenmek; hızla değişen dünyayı anlayıp buna yönelik beceri ve yeteneklerinizi geliştirmenize, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışınızı genişletip yeni fikirler üretmenize yardımcı olur.

15.10.2023 75

Herkes İçin Kod Haftası kapsamında okulumuzda 16-19 Ekim tarihleri arasında öğrencilerimizle kodlama etkinlikleri yapıyoruz.